SamenwerkingspartnersChiropractie is een geneeswijze die zich bezighoudt met de diagnose, behandeling en preventie van stoornissen aan het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid. Hierbij staat de wervelkolom centraal.

www.chiromulder.nl


Wanneer je voeten, knieën, benen, heupen of rug bij iedere stap pijnlijk zijn, zal er echter geen glimlach op uw gezicht staan. Maar dat hoeft u niet te accepteren.

Een podotherapeut, dé voetspecialist bij uitstek, behandelt alle klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van de voet. U kunt hierbij denken aan problemen aan de nagels, tenen, voet, enkel, benen, knieën, heupen of rug. Op onze site kunt u van allerlei informatie vinden over podotherapie en onze praktijk. Bij ons bent u in goede handen.

www.podotherapiesmulders.nl

Een veilige en persoonlijke begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraambed. 

  • Wil je deskundige zorg tijdens je zwangerschap, je bevalling en de tijd daarna?
  • Ben je op zoek naar persoonlijke zwangerschapsbegeleiding?
  • Wil je bevallen op de plaats waar jij je het prettigst voelt, zoals in één van de ziekenhuizen (TweeSteden- of Elisabethziekenhuis), kraamhotels (Meiboom of Livive) of thuis?
www.verloskundigendezon.nl


Osteopathie is een manuele geneeskunde, als osteopaat ik werk met mijn handen en maak geen gebruik van medicijnen of apparatuur. Het doel is om de doorbloeding en mobiliteit van alle weefsels in het lichaam te bevorderen of herstellen. Als osteopaat behandel ik functionele problemen.

www.osteopathie-ingridreuser.nl


Wat is Fysiotherapie?

Fysiotherapie is er voor iedereen met pijnklachten of beperkingen aan het bewegend functioneren.
Wij zijn expert in het voorkomen, herkennen of verminderen van stoornissen en beperkingen aan het menselijk lichaam.

Middels een vraaggesprek, onderzoek en het opstellen van een behandelplan bekijken we per patiënt hoe we een aanpak op maat kunnen bieden. Deze aanpak is altijd gericht op uw persoonlijke situatie en doelen die u wilt bereiken.

www.fysiotherapiebas.nl

Onze diëtisten werken met u samen aan een goed voedingspatroon en een gezonde leefstijl. Of het nu gaat om afvallen bij overgewicht, begeleiding bij Diabeteshoog cholesterol of hoge bloeddruk, aankomen in verband met ongewenst gewichtsverlies of een aanpassing in verband met darmklachten, wij geven advies op maat. Immers is iedere persoon uniek en heeft hij of zij zijn eigen gewoonten en wensen.

www.dietistmiranda.nl
© 2008 - 2018 Beter in Beweging | Website door LaatR.IT | Inloggen