Wie zijn wij

Wij werken met twee goed opgeleide oefentherapeuten in onze twee praktijken in Tilburg en Oosterhout.Ingrid van den Biggelaar

39 jaar, werkt sinds 1998 als oefentherapeut Cesar in de praktijk in Tilburg. Zij is werkzaam op maandag en donderdag. Werkervaring en specialisaties: Veel ervaring met zwangerschapsklachten, rugklachten, scoliose, ontspanningsmethoden en SI-dysfuncties, zwangerschapsbegeleiding, ontwikkelingen in de beroepsgroep met betrekking tot kwaliteitsverbetering in de zorg.

Anouska van Gerven

36 jaar, werkt sinds 1999 als oefentherapeut Cesar in beide praktijken. Zij is in Tilburg werkzaam op dinsdag en donderdag ochtend, in Oosterhout op maandag en donderdagmiddag.

Werkervaring en specialisaties: Veel ervaring met hoofdpijnklachten, bekkenklachten, revalidatie na heupoperaties, ergonomie op de werkplek, knieklachten en zwangerschaps-begeleiding, nieuwe inzichten op ons vakgebied, en dan vooral de wetenschappelijke onderbouwing van het vak.
DE OEFENTHERAPEUT IS DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN HOUDING EN BEWEGING!© 2008 - 2018 Beter in Beweging | Website door LaatR.IT | Inloggen