Groepslessen

In onze praktijken worden er meerdere groepslessen gegeven. De groepslessen zijn voor iedereen die graag wil sporten onder begeleiding van een oefentherapeut Cesar en voor wie de massaalheid van een sportschool te weinig mogelijkheden biedt. Er wordt tijdens de lessen rekening gehouden met aanwezige klachten en/of beperkingen. De lessen worden gegeven in blokken van 60 minuten.

Cesargym
In deze les wordt door middel van oefeningen de mobiliteit, de spierkracht en lenigheid bevorderd. Het accent van de lessen ligt op het bewustworden en corrigeren van uw dagelijkse houdingen en bewegingen. Hierbij is het aanleren van een goed spiergebruik, coordinatie en de conditie van het lichaam een belangrijk onderdeel van de les.

Conditieles
Dit is een combinatieles van mobiliteits-, spierkracht- en lenigheidsoefeningen gecombineerd met sporten op toestellen om de conditie te verbeteren. Er wordt hier gelet op een goede houding tijdens het sporten.

Tijden

Tilburg

Maandag      18.15 - 19.15 uur Cesargym
Maandag      19.15 - 20.15 uur Conditieles
Woensdag    19.30 - 20.30 uur Conditieles

Donderdag     9.30 -10.30 uur Cesargym


Oosterhout                                                        

Maandag 14.00-15.00 uur Cesargym   

Dinsdag 13.30-14.30 uur Cesargym                            


NIEUW in Tilburg:

Dinsdag  13.00-14.00 uur Bewegen valt goed!

Donderdag 11.30-12.30 uur Bewegen valt goed!

Bewegen valt goed! is een groepsles voor allochtone vrouwen boven de 45 jaar, waarbij aandacht bestreed wordt aan stabiliteit en evenwicht, lenigheid- en krachtoefeningen, houding- en bewegingscorrecties en conditieopbouw dmv sporten op de fitnessapparaten.  Je kunt gebruik maken van de meedoenregeling.                                                                     

Tarieven

Bel of mail ons voor de actuele tarieven.

U kunt vrijblijvend een proefles volgen. Neem hiervoor contact op met een van onze praktijken.

© 2008 - 2018 Beter in Beweging | Website door LaatR.IT | Inloggen